Grahn Vahinkosaneeraus toteuttaa kaikki kiinteistösi korjausurakat

Urakointia kaikkiin kiinteistön rakennushankkeisiin - grahn vahinkosaneeraus oy

Tilatessasi korjaustyöt avaimet käteen -periaatteella, hoidamme koko projektin johdon alusta loppuun saakka. Kohteessa on aina nimetty työnjohtaja, joka vastaa projektin kulusta ja kommunikoinnista. Toteutamme myös muiden yhtiöiden kuivaamien ja purkamien kohteiden jälleenrakennustyöt mielellämme. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous kohteellesi!

Korjausrakentaminen

Meillä on vankka ja kokenut joukko alansa ammattilaisia; timpurit, maalarit, putki- ja sähkömiehet vastaavat siitä, että haastavimmatkin korjauskohteet hoidetaan saumattomasti hyvällä yhteistyöllä loppuun saakka.

 

Hoidamme  vahinkokohteiden lisäksi kaikki korjausrakentamisen urakointikohteet. Teemme esimerkiksi valesokkelikorjauksia, tiivistyskorjauksia, kapilaarikatkoja sekä muita kiinteistöjen vaatimia korjausrakennusurakoita. Laskemme mielellämme tarjouksenne, ota rohkeasti yhteyttä kaikissa kiinteistön projekteissasi. 

Pienkorjaukset

Toteutamme Grahn Vahinkosaneerauksella myös pienemmät kiinteistöjen kunnossapitotyöt, kuten pienet maalaustyöt sekä korjaukset ja paikkaukset – sisällä sekä ulkona. Ammattitaitoiset ja oma-aloitteiset asentajamme varmistavat pienten korjausten onnistumisen halutussa aikataulussa ja kustannusten puitteissa. 

Yhteistyössä

Grahn Vahinkosaneeraus on suomalainen vahinkosaneerauksen ammattilainen. Toimimme pääkaupunkiseudulla. Olemme osa Rakennus Grahnia.

Projekti mielessä? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun pian yhteyttä