Kaikki vahinkosaneeraukseen yhdestä paikasta

Tilatessasi korjaustyöt avaimet käteen -periaatteella, hoidamme koko projektin johdon alusta loppuun saakka. Kohteessa on aina nimetty työnjohtaja, joka vastaa projektin kulusta ja kommunikoinnista.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille erityisen tärkeää, joten pidämme tilaajan ja asukkaat jatkuvasti ajan tasalla projektin etenemisestä. Vuosien varrella olemme suorittaneet satoja eri kokoisia korjausrakentamisen projekteja mitä erilaisimpiin kohteisiin.

Töiden toteutus aloitetaan kohteen kartoituksella ja projektisuunnitelman toteutuksella. Alkukartoituksen jälkeen siirrymme pintaa syvemmälle ja jatkamme projektin eteenpäinviemistä projektisuunnitelman mukaisesti.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Palvelumme

asbestipurku

Vahinkokartoitukset, asbestikartoitukset

Teemme vahinkokartoitukset kaikista kiinteistövahingoista, kuten vesi- ja palovahingoista. Samassa yhteydessä toteutamme tarvittavat asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, jolloin yksi ylimääräinen työvaihe vahingonhoitoprojektissa jää tekemättä. 

 

Grahn vahinkosaneerauksen kautta tilatut vahinkoraportit soveltuvat vakuutusyhtiön korvauskäsittelyä varten, sekä sisältävät aina kuvalliset laadukkaat työohjeet jatkotoimenpiteistä projektin sujuvan etenemisen varmistamiseksi.

Purkutyöt


Ammattitaitoinen purkuryhmämme varmistaa onnistuneet ja luotettavat purkutyöt aikataulussa ja nopealla vasteajalla. Puramme tavanomaiset vahinkokohteet ja hoidamme myös haitta-ainepurkutyöt. 

Purkutöiden yhteydessä kaikki purettavat tilat osastoidaan, suojataan ja alipaineistetaan.

Huolehdimme myös kohteiden dokumentoinnista, jätteiden asianmukaisesta lajittelusta ja kierrätyksestä.

asbestipurku

Toteutamme asbestipurkutyöt vuosien kokemuksella ja erityistä huolellisuutta noudattaen, ettei pöly pääse leviämään purkualueen ulkopuolelle.

Asbestinpurku on luvanvaraista työtä, joka tulee tehdä aina huolellisesti kunnon laitteistoilla, jotka ovat huollettuja säännöllisesti.

Asbestipurkutyön jälkeen teemme purkualueella ilmamittauksen, jolla varmistetaan, että tilat ovat varmasti puhtaana asbestista.

Tarjoamme asbestipurkua taloyhtiöille, rakennusliikkeille, yksityisille asiakkaille, jne.

Toteutamme myös kaikki muut haitta-ainepurkutyöt ammattitaidolla.

Mikrobivahingot

Teemme home- ja muita mikrobikorjauksia pääasiassa taloyhtiöille. Varsinaisten korjaustöiden ohella olemme selvittämässä vaurioiden syitä, mikä vastaa usein rakenteiden perusteellista tutkimusta. Pidämme aina tarkasti huolen, ettei mikrobit pääse leviämään ympäröiviin tiloihin.

Vahinkokohteiden jälleenrakennus

Meillä on vankka ja kokenut joukko alansa ammattilaisia; timpurit, maalarit, putki- ja sähkömiehet vastaavat siitä, että haastavimmatkin korjauskohteet hoidetaan saumattomasti hyvällä yhteistyöllä loppuun saakka.

 

Vesivahinkokohteissa kuivaustyöt hoidetaan yhteistyössä alansa parhaiden kuivausliikkeiden kanssa. Kaikki kuivaukset dokumentoidaan luotettavasti ja koordinoimme tiedotuksen asianmukaisesti koko kuivauksen ajan.

Urakointi ja pienkorjaukset

Urakointi ja pienkorjaukset

Toteutamme myös muut korjausrakentamisen hankkeet ammattitaidolla. Toteutamme kiinteistö- ja taloyhtiöille, isännöitsijöille sekä muille kiinteistön ylläpidosta vastaaville toimijoille kaiken kokoiset ylläpitotyöt ja korjausrakentamisen urakat.

Kysy tarjous urakastasi, laskemme tarjouspyynnöt mielellämme. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.

Toimintamme tukipilarit

Nopea reagointi

Kun vahinko sattuu, nopea reagointi on ehdottoman tärkeää. Otamme projektit kokonaisvaltaisesti haltuun nopeasti, jotta paluu normaaliin arkeen tapahtuu mahdollisimman kivuttomasti.

Pölynhallinta

Nykyaikaisella työmaalla pölynhallinta on erittäin tärkeää. Huolellinen suojaus, alipaineistus ja modernit työmenetelmät mahdollistavat työalueen tarkan rajaamisen pölyn leviämisen estämiseksi.

työvaiheiden dokumentointi

Luotettava dokumentointi ja tilaajan informointi on avainasemassa projektien onnistumisessa. Teemme kirjallisen raportin kaikista kartoituksistamme ja kuivauksistamme.

Työn laatu

Laadukas työnjälki on meille kunnia-asia. Työn laadun varmistaa ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä kokenut työnjohto.

Yhteistyössä

Grahn Vahinkosaneeraus on suomalainen vahinkosaneerauksen ammattilainen. Toimimme pääkaupunkiseudulla. Olemme osa Rakennus Grahnia.

Projekti mielessä? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun pian yhteyttä